SULUL AURIU

 

            Într-o noapte am văzut în vis o vedenie: vedeam coborându-se din cer un sul auriu, care se desfășura în coborârea lui. Lungimea sulului era de aproximativ 1 m, iar diametrul de aprox. 30 cm. În derularea sulului se vedea ceva scris ca pe o panglică, dar fiind la înălțime nu puteam citi scrisul.

Pe măsură ce sulul cobora, am putut citi scrisul. Panglica sulului era împărțită în mai multe rubrici.

            În prima rubrică era scris numele și prenumele unor familii. În a doua rubrică era scris planul lui Dumnezeu cu privire la fiecare familie (câși copii erau rânduiți de Domnul pentru ea). În a treia rubrică scria câți copii se găsesc în familiile acestea În a patra rubrică: observații – de ce nu sunt toți copii cuprinși în plan, la număr.

M-am uitat mirată la cele scrise și m-am gândit; Oare chiar așa în amănunțime se ține cont de toate lucrurile?. Când s-a coborât aproape în fața ochilor mei sulul a apărut rubrica unei familii pe care o cunoșteam bine. M-am gândit că acum o să văd dacă e adevărat ce scrie în sul, pentru că am cunoscut bine familia. M-am uitat la planul lui Dumnezeu cu privire la familia respectivă și scria 10 copii. Am tresărit că scria 10 copii, căci în familie erau numai 9 copii. Știam că părinții i-au primit pe toți câți le-a dat Domnul, nu s-au împotrivit la nașteri, dar nu au mai mulți.

M-am uitat la observații, să văd de ce au numai 9, când trebuia să aibă 10 copii. La observații era scris că mama a pierdut 3 sarcini, fiecare de trei luni, 3+3+3=9 luni de sarcină cât ar fi trebuit să poarte un copil. Aceste sarcini nu au evoluat, în schimb familia respectivă a îngrijit un copil timp de doi ani, în Numele Domnului. Era scris și numele copilului respectiv. Într-adevăr familia a ținut un copil dintr-o familie numeroasă (11 copii ) din alt oraș, ce era la școală. Părinți nu i-au găsit gazdă, chiria fiind foarte scumpă pentru ei, dar părinții din familia aceasta (cu 9 copii) au spus că unde încap cei 9 copii ai lor mai încape încă unul.

Ei l-au ținut ca pe copilul lor, timp de doi ani în Numele Domnului. Cuvântul Domnului spune c㠖Ori de câte ori ați făcut aceste lucruri unuia dintre cei mai neînsemnați frați ai Mei, Mi le-ați făcut- Mat 25:40. Chiar dacă acești părinți au uitat ce au făcut pentru acest copil, Domnul nu a uitat.

Am înțeles din această lucrare că lucrurile nu sunt cum le văd oameni la suprafață, ci Domnul are un plan pentru fiecare familie în parte. Dacă oamenii zădărnicesc planul Domnului vor fi trași la răspundere și vor trece pe la judecată.

Ferice de cine poate zice ca Iacov: Aceștia sunt copii pe care mi i-a dat Domnul: (Genesa 33:5). La fel a spus și Iosif când l-a întrebat tatăl său Cine sunt aceștia? Sunt fiii mei pe care mi i-a dat Dumnezeu aici (Gen 48:9). Isaia întărește acest lucru spunând în cap 8:18: Iată, eu și copii pe care mi i-a dat Domnul, suntem niște semne în Israel, din partea Domnului. În nuci unul din aceste versete nu zice Iată copii pe care eu i-am avut ci scrie Iată copii pe cere mi i-a dat Domnul.

Domnul să ne ajute ca și noi să ne putem prezenta în fața Domnului cu toți copii ce El i-a hotărât în familiile noastre. Amin.

 

Iată, fiii sunt o moștenire de la Domnul, rodul pântecelui este o răsplată dată de El.

Ca săgețile în mâna unui războinic, așa sunt fiii făcuți la tinerețe.

Ferice de omul care își umple tolba de săgeți cu ei! Căci ei nu vor rămâne de rușine, când vor vorbi cu vrăjmașii lor la poartă.

Psalmul 127:3,4,5.

 

 Ferice de oricine se teme de Domnul, și umblă pe căile Lui!

Căci atunci te bucuri de lucrul mâinilor tale, ești fericit, și-ți merge bine.

Nevasta ta este ca o viță roditoare înăuntrul casei tale; copiii tăi stau ca niște lăstari de măslin împrejurul mesei tale.

Așa este binecuvântat omul care se teme de Domnul.

 

Psalmul 128:1,2,3,4

 

 

 

SCHEMA RUBRICILOR DIN SULUL AURIU

 

 

 

Numele

familiei

Planul lui

Dumnezeu:

copiii hotărâți de

Domnul pentru

familie

Numărul de

copii găsiți

în familie

Observații:

De ce nu se găsesc toți copiii cuprinși în plan

 

Familia

……………

 

7

5

Împotrivire-

zădărnicirea planului

 

Familia

……………

 

12

11

Un copil trecut la Domnul

 

Familia

……………

 

8

4

Mama bolnavă-medicii I-au spus să nu mai aibă copii pentru că îi va fi viața în primejdie

 

Familia

………….

 

10

7

Întârzâiere de plan: părinții s-au păzit să nu aibă copii așa de des

 

Familia

………….

 

16

16

Mama bolnav㠖a primit toțt copii

 

Familia

……………

 

7

7

Patru copii primiți cu murmur și cârtire

 

Familia

………….

 

3

3

A îngrijit de văduve și copii pe lângă copii ei

 

Familia

……………

8

6

Medicii, fără comsițământul mamei, au oprit nașterea de copii

 

Familia

………….

 

10

9

Mama a pierdut trei sarcini la trei luni fiecare: 3+3+3=9 luni de sarcină- copilul nu s-a născut, în schimb părinții au îngrijit un copil în numele Domnului 2 ani

 

 

Dintre familiile scrise pe sulul auriu, unele îmi erau cunoscute și am putut recunoaște adevărul celor scrise în observațiile de pe sul, căci chiar așa erau în realitate, în familiile respective. Amin.

 

Fragment extras din cartea Experiențe cu Dumnezeu