Nu avortului

 

Matei 19:14

Și Isus le-a zis: „Lăsați copilașii să vină la Mine, și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei.”

 

Ezechiel 23:45

De aceea oamenii fără prihană le vor osândi, cum se osândesc femeile preacurve, cum se osândesc cele ce varsă sânge; căci sunt prea curve, și au sânge pe mâini.

 

Imagine cu producerea unei crime

 

 

 

 

Tu mi-ai întocmit rărunchii, Tu m-ai țesut în pântecele mamei mele:

Te laud că sunt o făptură așa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, și ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!

Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost făcut într-un loc tainic, țesut în chip ciudat, ca în adâncimile pământului.

Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; și în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.

 Psalmul 139 :13-16

 

Ferice de oricine se teme de Domnul, și umblă pe căile Lui!

Căci atunci te bucuri de lucrul mâinilor tale, ești fericit, și-ți merge bine.

Nevasta ta este ca o viță roditoare înăuntrul casei tale; copiii tăi stau ca niște lăstari de măslin împrejurul mesei tale.

Așa este binecuvântat omul care se teme de Domnul.

Psalmul 128 :1,2,3,4

 

 

LĂSAȚI COPII SĂ VINĂ PE LUME

 

 

Dispozitivul intrauterin ("steriletul "IUD") ucide copiii, în timp ce folosiți IUD, fertilizarea se poate petrece, dar acest dispozitiv nu permite copilului să se "cuibărească" în uter. El moare in primele zile de viață. Absența sângerării menstruale reprezintă dovada că copilul a supraviețuit și s-a implantat. Dispozitivul intrauterin îmbolnăvește femeia, producându-i sângerări, dureri, anemie, supurații purulente în uter, în trompele uterine, în abdomen, etc.

La rândul lor, pilulele cauzează multe boli grave, precum cancerul de sân, cancerul uterin, cancerul de piele, infarcturi, flebite, embolii, etc. în timp ce femeia folosește orice fel de pilulă "contraceptivă", ovulația și concepția au loc. Copilul moare de foame, pentru că pilulele deshidratează glandele mucoasei uterine și scad nivelul de glicogen din endometru. Dacă mama a luat pastila și ciclul menstrual este totuși absent, acesta este un indiciu că copilul supraviețuiește.

Țineți minte, avortul nu este permis niciodată. Prin administrare de "depoprovera", de implanturi, prin folosirea diferitelor metode postcoitale, etc., fertilizarea se produce, aceste metode ucigând copiii în mod automat. Viața umană începe din momentul conceperii. Acești copiii micuți, abia concepuți, sunt "cei mai mici" frați și surori ai noștri. Ceea ce facem cu ei este ceea ce facem cu Isus.

Să nu uităm că păcatele de moarte sunt: contracepția, sterilizarea, avortul, fertilizarea artificială, când concepția se realizează în afara actului conju­gal (prin inseminare artificială, si fertilizare in vitro). Foarte rar se întâmplă ca copii concepuți in vitro să supraviețuiască. Știm că majoritatea dintre ei sunt uciși sau menținuți în viață, dar puși la păstrare în congelatoare. Nu luați parte la nici un păcat! Păcatul nu este niciodată o soluție! Nu permiteți să vi se facă și nici nu participați în vreun fel la examenul de amniocenteză timpurie sau la alte metode de diagnosticare prenatală, care au drept scop depistarea și uciderea copiilor bolnavi. Să respectăm sexualitatea umană, la care nu se   poate   recurge   în   afara   căsătoriei indisolubile,  binecuvântate  de  Dumnezeu. Rugați pe Dumnezeu să ne lumineze, ca să vedem ce putem face pentru a proteja valorile morale și viața, atât de periclitate astăzi.

 

Ați auzit deja?

Spirala nu este o soluție!

 

Modul de acționare al fiecărei spirale este avortiv, chiar și cele de cupru! Testele beta-HCG timpurii de stabilire a sarcinii, care arată că femeia este gravidă încă înainte de lipsa menstruației, au dovedit că femeile care au purtat spirala și au avut relații sexuale, au rămas însărcinate în medie de câteva ori pe an. Insă spirala împiedică nidarea fătului, și astfel fătul moare, de cele mai multe ori, după una sau două săptămâni.

Fecundația are loc cu aproximativ două săptămâni înaintea menstruației care va lipsi. Spirala ucide fătul, cel mai adesea înainte de menstruația așteptată. în această situație, hemoragia totuși apare, astfel încât femeia, care fusese însărcinată, poate crede că, de fapt nu a fost. Dar, uciderea unui copil mai mic sau mai mare este la fel de mare păcat și aceasta nu este voie să se facă!

Uneori se întâmplă că, luptând pentru viață, fătul totuși se nidează, astfel că nu mai are loc menstruația. în acest caz spirala încearcă să elimine fătul, chiar după nidare. Deci să luăm aminte că avortul nu este permis nici într-o asemenea situație, iar viața copilului trebuie păstrată!

Spirala este un corp străin, și de aceea intervine o reacție a organismului. Din cauza prezenței spiralei apar infecții care se pot extinde în trompă și chiar în interiorul abdomenului, în trompă pot apărea aderențe, care cauzează obstrucție și, deseori infertilitatea sau sarcini atopice.

Puroiul trece din trompa uterină și în peritoneum cauzându-i inflamația. În aceste cazuri, poate avea loc foarte ușor infectarea sângelui (septicemie), femeia putând să moară în chinuri îngrozitoare. Spirala poate cauza dureri, sângerări grave și anemie, în cazul anemiei, femeile devin palide și nervoase, își pierd puterea de concentrare, obosesc repede, au amețeli și chiar leșină. Uneori se întâmplă că spirala perforează uterul. Definiția spiralei ar putea fi următoarea: un șarpe, pe care unele femei îl poartă sub inimă; acest șarpe se hrănește cu copii, îmbolnăvind femeia sănătoasă! In Statele Unite, unele firme care produc spirale au dat faliment deoarece au trebuit să plătească despăgubiri femeilor care au suferit urmări. Au mai rămas însă câteva firme care exportă spirala în alte țări.

 

Pilula nu este o soluție!

Pilula anti-baby conține hormoni sintetici, care de asemenea aduce diferite boli. Din cauza pilulelor, femeile sunt predispuse la cancer de piele, rnamar și uterin, la pericolul de hemoragie cerebrală și infarct miocardic; sunt mult mai predispuse infecțiilor, deoarece hormonii din pilulă seamănă cu așa numitul corticosteroid (ceea ce înseamnă că ei suprimă sistemul imunitar).

Pilula afectează nervii optici, ficatul și cauzează perturbări în coagularea sângelui. Femeile care folosesc pilula sunt predispuse flebitelor și pericolului formării de trombi, care, conduși prin sistemul circulator, pot cauza embolii pulmonare, cerebrale etc.

Menționăm mai jos cele patru moduri în care acționează pilula:

- Împiedică ovulația (eliberarea ovulului), cu toate că de multe ori ovulația se produce în ciuda înghițirii pilulelor de orice fel. La primele pilule, la sfârșitul anilor '60, ovulația avea loc în timpul consumării a 2-10 % cutii cu pilule. Pilulele actuale conțin o cantitate mai mică de hormoni decât pilulele anterioare și, în consecință, ovulația are loc mult mai des.

-Pilula dăunează mucusului colului uterin, iar ca,. urmare, acesta îngreunează penetrarea spermatozoizilor. Este însă sigur că, chiar dacă mucusul este afectat, spermatozoizi pot pătrunde spre celula ou. Aceasta înseamnă că, folosind orice tip de pilule, fecundarea oului totuși poate avea loc. Cel mai des în aceste cazuri, fătul moare din cauza următoarelor efecte ale pilulei:

-Pilula deteriorează mucoasa uterină, care se subțiază, și nu mai are destule glande și hrană (glycogen) pentru copil. Acesta moare de foame, în timp ce mama sa râde, se plimbă, vorbește sau mănâncă.

-Așa numitul "factor tubar": Pilula deteriorează dinamica trompei, astfel încât fetița sau băiețelul conceput adeseori nu poate ajunge la timp în uter. Din această cauză, copilul uneori moare.

Având în vedere faptul că pilulele omoară fătul încă înainte de lipsa menstruației, femeia totuși sângerează crezând că nici nu a fost gravidă, dar de fapt ea a fost. Daca auziți că vreo femeie a consumat pilule anti-baby și totuși a observat că din lipsa menstruației este gravidă, spuneți-i că fătul se va naște sănătos, dar să înceteze imediat luarea pilulelor.

Trebuie să subliniem făptui că pilula nu este o soluție nici pentru femeile cu cicluri lunare haotice. Iregularitatea ciclului, de cele mai multe ori, nu este boală. Menstruația poate să întârzie datorită întârzierii ovulației în luna respectivă, ca urmare a unor situații stresante. Pilula nu vindecă ciclurile haotice și nu îmbunătățește situația. Hemoragia care apare atunci când încetează luarea pilulelor nu este o menstruație adevărată. După întreruperea luării pilulelor, situația este ca și cea anterioară, numai că pilula a adus multe consecințe negative menționate și ne menționate. In cazul care o femeie este cu adevărat bolnavă, de exemplu dacă are o tumoare a glandei pituitare (hipofiza), pilula nu face altceva decât să amâne diagnosticarea corectă deci și tratamentul. Când se folosesc Depo-Provera, implanturi, diferite mijloace de după relațiile sexuale etc., fecundarea are, de asemenea, loc și aceste mijloace în mod automat ucid pruncii. Toate acestea dăunează foarte mult sănătății femeii.

Argumentele amintite mai sus arată că există diferite mijloace fals numite "anticoncepționale".

Chiar clacă sunt folosite, fecundarea are loc, iar aceste mijloace omoară pruncii în primele zile ale vieții lor. Aceste mijloace ucid aproximativ același număr de copii ca si avorturile așa-numite "chirurgicale". Nu demult s-a găsit mijloacele care omoară spermatozoizii și care conțin "nonoxynol 9" (cele mai multe conțin această substanță), pot cauza moartea pruncului, atunci când fecundarea are loc în ciuda folosiri lor.          Trebuie să ne ferim de instituțiile internaționale rele care prin diferite metode atacă țările cu otrăvurile avortului, contracepției, sterilizării, a mentalității împotriva vieții, familiei și a castității, având colaboratorii săi Iuda, Heroda și Pilat în țările victime. Asupra acestui rău atenționază și Papa Ioan Paul al-II-lea în enciclica sa "Evanghelia vieții" numind activitatea lor "conspirația împotriva vieții". (E.V., p. 17). Sterilizarea, metodele avortive și de contracepție au devenit arme de luptă împotriva credinței, a vieții, a familiei, sănătății și a moralei.

 

Soluția există!

Soluția este să iubim copiii, să fim generoși față de ei, iar nu să ne fie frică de ei. Pentru copii, merită să facem sacrificii. Trebuie să păstrăm castitatea înainte de căsătorie și fidelitatea în căsnicie, să respectăm faptul că sexualitatea umană nu poate fi folosită în afara căsătoriei binecuvântată de Dumnezeu și care este indisolubilă. Contracepția, sterilizarea, uciderea copiilor și fecundarea artificială (însemănarea, fecundarea în eprubetă...), în urma căreia a avut loc concepția fără raportul conjugal caracteristic sunt păcate, iar păcatele sunt întotdeauna interzise. Trebuie să înțeleagă că nu trebuie să lucreze împotriva lui Dumnezeu și a poruncilor Sale. În cazul motivelor justificate de evitarea concepției se acceptă abstinența în zilele fertile ale femeii. Zilele fertile și nefertile ale femeii se pot astăzi stabili simplu și cu siguranță, chiar și în ciclurile neregulate, cu ajutorul metodei Billings sau metodei simpto-termice. Metodele naturale nu costă nimic, nu dăunează sănătății și sunt mai sigure decât cele artificiale.

Nu participați și nu permiteți procedurile de diagnostic prenatal cu intenția de a detecta și de a ucide un copil bolnav! Ceea ce nu este îngăduit să-i faci unui copil născut bolnav, nu este îngăduit să-i faci nici bolnavului încă ne născut! Nu există nici o deosebire între omul născut și cel ne născut. Singura deosebire constă doar în locul în care acesta se află. Nu locul îl face pe om. Omul este om, este fetiță sau băiat, chiar din momentul conceperii sale!

De aceea, indiferent de situația în care a fost conceput, indiferent de condițiile de mediu, dacă copilul a fost dorit sau nu, dacă este sănătos sau bolnav, întotdeauna, iubește copilul și lasă-l să trăiască!

Următorul exemplu pentru noi este  Ioan Botezătorul care s-a dus cu curaj la regele Herod și i-a spus să nu greșească chiar și cu prețul vieții sale și astfel trebuie și noi să spunem și să scriem farmaciștilor, doctorilor, surorilor medicale, ziariștilor, oamenilor din conducere, politicienilor și altora care greșesc, să nu participe în lanțul morții și a păcatului, să se renunțe la rău și să se căiască. Dacă știți că cineva folosește spirale, pilule și alte mijloace împotriva copiilor, spuneți-i cât este de dăunător și că aceasta nu este voie. Dacă auziți că vreo femeie este gravidă angajați-vă pentru ocrotirea vieții copilului ne născut.

 

 

**********************************************